e-Woman.nl
e-Woman.nl | |
---|---|
Status | Gesloten: klanten krijgen het bericht om later terug te komen |
Taal, Valuta | Nederlands, Pools, Euro |
Beoordelingen
Er zijn 1006 beoordelingen gevonden.
Patrycja20 december 2017
Zamawialam już 3 razy i 3 razy pełna profeska. Paczka na czas,solidnie zapakowana.Zadnych problemów. Polecam jak najbardziej!!!
anna17 december 2017
Sprawna przesyłka, towar dobrze zapakowany,polecam
Skrucha15 december 2017
Zamówiłam kosmetyki 10 grudnia, dzisiaj jest 15ty I nawet nie dostałam linka do śledzenia przesyłki.
e-Woman.nl15 december 2017
Wczoraj o 13:45 było wszystko aktualizowane i wysyłane. Proszę sprawdzić spam.
Patricia13 december 2017
Zamawiałam kilka razy I zawsze wszystko było w porządku. Szybka dostawa :)
Krawczyk12 december 2017
Paczka z lampą doszła bardzo szybko (do Holandii)Jestem zadowolona
Marta11 december 2017
Super! Przesyłka doszła w jeden dzień !
Zuzanna10 december 2017
Przesyłka doszła w ciągu 3 dni. Plus mały prezencik od firmy. Nie pierwszy raz zamawiam i na pewno nie ostatni. Solidna firma.
Klaudia10 december 2017
Wszystko super, wysyłka doszła na drugi dzień. Jestem bardzo zadowolona, na pewno nie ostatni raz robię tu zakupy.
Natalia7 december 2017
Zamówiłam w sobotę po południu a w środę już miałam zamówienie koło południa. Zadowolona
Zuzanna3 december 2017
Witam jestem bardzo zadowolona z zamowienia. Pierwszy raz tu zamowilam i napewno nie ostatni. W poniedzialek rano zamowiona paczka we wtorek nastepnego dnia juz mialam. Super i polecam
Martyna29 november 2017
Witam! Zamawiałam 20.11 dziś (29.11) dostałam paczke wszystko sie zgadza zgodnie z zamówieniem! pozdrawiam
Dominika28 november 2017
Bardzo szybka wysyłka. Jestem mega zadowolona z paczki. Dolozono również mały gratisik. Polecam
Anna27 november 2017
Przesyłkę dostałam extremalnie szybko do tego do jednej bazy dostałam kilka miłych gratisów. Polecam z czystym sumieniem!!!
Sandra27 november 2017
Zamowienie 22.11 a dzis 27.11 i dalej nie wiadimo co zamowieniem, zadnej informacji na ten temat, po wyslaniu meila zapytaniem dostalam link do tej strony. Porazka
e-Woman.nl27 november 2017
Pani Sandro. Zgodnie z regulaminem mamy 7 dni roboczych na dostarczenie produktów. Przykro nam ze czuje się Pani rozczarowana, ale można było tego uniknąć zapoznając się z regulaminem.
angel17 november 2017
Lekkere geur van de footcremes en alles nieuw ontvangen.
Gołembiewska15 november 2017
Zamówienie otrzymałam, jestem bardzo zadowolona mimo, że tydzień czekałam i trochę się martwiłam.
Po wysłaniu email otrzymałam telefon, że paczka już jest spakowana i czeka na wysłanie.
Jestem zadowolona z zakupu.
Gołembiewska12 november 2017
Złożyłam zamówienie 7.11, dzisiaj jest 12.11 a moje zamówienie jeszcze nie zostało wysłane. Wysłałam email z zapytaniem lecz dostałam tylko odpowiedź, że sprawdzą co się stało i od tego czasu żadnej odpowiedzi nie dostałam. Zawiodłam się bardzo.
e-Woman.nl13 november 2017
Ponieważ otrzymaliśmy od Pani zapytanie o paczkę o godz. 20:51 w piątek, niestety nie byliśmy już w stanie na niego odpowiedzieć. Paczka jest gotowa do wysyłki. Proszę pamiętać, że zgodnie z regulaminem mamy 7 dni roboczych na wysyłkę do Pani paczki. Staramy się oczywiście żeby paczki wychodziły od razu, ale czasami-około 5% paczek-musimy poczekać na dostawę brakującego produktu.
Ania3 november 2017
Zamówienie kompletne, szybka przesyłka, czego chcieć więcej? Polecam
Kasialenka2 november 2017
Duży wybòr, znalazłam wszystko co potrzebowałam a nawet więcej. Ceny duzo niższe niż u konkurencjii, do tego wszystkiego super szybka wysyłka. W sobote zamówilam a we wtorek już sie cieszylam paczka :) dziekuje i polecam, na pewno jeszcze skorzystam :)
Natalia31 oktober 2017
Superrrrr zadowolona na maxa paczka na drugi dzien dostarczona nic dodac nic ujac toppppp!!!!!!!
Bozena29 oktober 2017
Szybka przesyłka super kontakt . Polecam
marta28 oktober 2017
jestem bardzo zadowolona z obslugi sklepu e-women przesylki dostawczane sa na czas. Marka Neonail jest dla mnie numerem jeden na rynku. Polecam
Aleksandra26 oktober 2017
Super szybka wysyłka, wszystko sie zgadza, dobrze zabezpieczone :)
Judyta25 oktober 2017
Zamówione w piątek i nadal czekam...
e-Woman.nl25 oktober 2017
Proszę sprawdzić maila. Tam jest link do śledzenia :)